جزوه کربوهیدرات ها (شیمی مواد غذایی دکتر حسین فاطمی)

کربوهیدرات ‌ ها (Carbohydrates) دسته ي ترکیبات آلی موجود در طبیعت اند یا همان هیدرات‌ های کربن یا مواد قندی؛ یکی از انواع مولکول‌ های زیستی هستند که از نظر شیمیایی آن ها را پلی‌هیدروکسی‌ آلدئید یا پلی‌ هیدروکسی‌ کتون می‌دانند. این ترکیبات طی فتوسنتز و به وسیله ي کلروفیل از دي اکسید کربن و آب با کمک نور خورشید ساخته می شوند. این عمل در کلروپلاست ها انجام می شود . کربوهیدرات‌ ها در بدن بیشتر به ع .

دریافت فایل


دانلودستان مواد ,کربوهیدرات ,دکتر حسین ,حسین فاطمی ,غذایی دکتر ,مواد غذایی ,شیمی مواد منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

Dwaynetbqtq47 zuhause herphen بی وقفه... به وبلاگ آوای خوزستان خوش آمدید مجمع جهادگران دانشگاهی ـ مجد انواع سئو